EAKI NYÁRON


Kedves Érdeklődő!

A nyári tanítási szünetben ügyeletet tartunk minden szerdán 10.00 és 14.00 óra között.

Beiskolázással illetve bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban  forduljanak Kiss Katalinhoz az alábbi telefonszámon!

Kiss Katalin: 06 -70/310-64-15

Üdvözlet:

EAKI


Ami már nagyon hiányzik az iskolai életből középiskolai tanárként

Posted by on ápr 26, 2021 in Aktuális, Blog | Ami már nagyon hiányzik az iskolai életből középiskolai tanárként bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ami már nagyon hiányzik az iskolai életből középiskolai tanárként

A középiskolásokkal már jó ideje a virtuális térbe költöztünk, a tanítás online zajlik, s mostanra már egyre jobban hiányoznak a mindennapos interakciók, impulzusok. Az iskolai élet emberi viszonyrendszereinek izgalmai elvesztek.

Az online térben kis ikonok lettünk, eltűnt a személyes kapcsolat. Összeszedtem, hogy nekem, gimnáziumi tanárként mi hiányzik legjobban a suliból.

(tovább…)

Kedves Érettségizők!

Posted by on ápr 21, 2021 in Aktuális, Blog | Kedves Érettségizők! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Érettségizők!

Az érettségivel kapcsolatos információkat és dokumentumokat itt találjátok.

(tovább…)

Ideiglenes felvételi jegyzék 2021/2022-es tanév

Posted by on márc 19, 2021 in Aktuális, Blog | Ideiglenes felvételi jegyzék 2021/2022-es tanév bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ideiglenes felvételi jegyzék 2021/2022-es tanév

Kedves Felvételizők!

Közreadjuk az ideiglenes felvételi jegyzékünket, amely tartalmazza a gimnáziumunkba jelentkezett és felvételt nyert tanulók listáját.

(tovább…)

1848. március 15. emlékére

Posted by on márc 13, 2021 in Aktuális, Blog | 1848. március 15. emlékére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

1848. március 15. emlékére

Tantermen kívüli digitális munkarendre való átállásról kiadott tájékoztatónk (2020. nov. 11)

Posted by on nov 12, 2020 in Aktuális, Blog | Tantermen kívüli digitális munkarendre való átállásról kiadott tájékoztatónk (2020. nov. 11) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tantermen kívüli digitális munkarendre való átállásról kiadott tájékoztatónk (2020. nov. 11)

(tovább…)

ŐSZI SZÜNET

Posted by on nov 12, 2020 in Blog | ŐSZI SZÜNET bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ŐSZI SZÜNET

Kedves Szülők, Diákok!

2020. október 23-tól – 2020. november 1-ig lesz az őszi szünet.
Az iskola zárva lesz, alapos nagytakarításra, fertőtlenítésre kerül sor.
Kérünk mindenkit, hogy a szünetben is fokozottan ügyeljen arra, hogy a tömegrendezvényeket, találkozókat kerülje. A családi programokra az idős hozzátartozók látogatására is kellő körültekintéssel, egészségesen kerüljön sor.

Vigyázzunk egymásra!

 

Vakáció

Posted by on jún 16, 2020 in Blog | Vakáció bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vakáció

EAKISOK!!!!

Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánunk!

Búcsúzunk

Posted by on jún 16, 2020 in Blog | Búcsúzunk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Búcsúzunk

Tedd, mit úgy érzel, tenned kell,

Arra menj, amerre szíved terel,

Hisz időd olyan kevés,

Légy hát a magad ura, míg élsz.” – Axl Rose

Digitális munkarend

Posted by on márc 23, 2020 in Aktuális, Blog | Digitális munkarend bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Digitális munkarend

Tisztelt Szülők, Diákok!

SZÜLŐKNEK>>

DIÁKOKNAK>>

Tájékoztató az iskolabezárással kapcsolatosan

Posted by on márc 15, 2020 in Aktuális, Blog | Tájékoztató az iskolabezárással kapcsolatosan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztelt Szülők, Diákok!

2020. március 16-tól a tanítás-tanulás online formában folytatódik.  A részleteket az osztályfőnököktől tudják meg a diákok a jövő héten.

Kérünk mindenkit az aktív együttműködésre, felelős hozzáállásra!

Dr Stumpf Jánosné igazgatónő és a tantestület

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos helyzetről

Posted by on márc 12, 2020 in Aktuális, Blog | Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos helyzetről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos helyzetről

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az új koronavírus kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel az alábbiakról tájékoztatja Önöket. Jelenleg Magyarországon az Operatív Törzs tájékoztatása szerint egyelőre elkülönült, egyedi esetek vannak, így jelenleg is legfontosabb feladatunk a megelőzés, a járvány továbbterjedésének, a járványgócok kialakulásának megakadályozása. Ahhoz, hogy ilyen típusú járványgócok hazai köznevelési intézményekben ne alakulhassanak ki, kiemelten felkérjük Önöket az alábbiak betartására:

 • A megelőzés első és legfontosabb lépése a személyi higiénés szabályok betartása. Ennek egyik legfontosabb eszköze – főleg kisgyerekek esetében – a rendszeres és kézmosószerrel negyven másodpercen keresztül történő, hatékony kézmosás. Ennek módjáról a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon elérhetővé tettek egy tájékoztató videót, amelynek elérhetősége a következő:
  https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu/videos/2848001001994029/
  Kérjük, hogy a videót mutassa be kiskorú gyermekének, és az azon található mozdulatokat is gyakorolják be közösen a kiskorú gyermekkel. (A gyakori és helyes kézmosás fontosságára az iskolákban is felhívjuk a figyelmet, ez azonban nem pótolhatja az otthoni szülői iránymutatást.)
 • Kérjük, hogy a fennálló helyzettel kapcsolatban csak megbízható és hiteles forrásokból szerezzen információkat. Jelenleg Magyarország Kormánya hivatalos tájékoztató oldalt üzemeltet a https://koronavirus.gov.hu internetes oldalon, valamint a közösségi médiában (Facebook) létrehozásra került a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal („Koronavírus tájékoztató oldal”, https://www.facebook.com/koronavirus.gov.hu).
 • Amennyiben akár Önnél, akár kiskorú gyermekénél a koronavírusra utaló tüneteket tapasztalnak (https://koronavirus.gov.hu/mit-tegyunk-tunetek-eseten), akkor kérjük, hogy telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, aki szükség esetén a mentők értesítéséről, és az ezt követő protokoll szerinti intézkedések megtételéről gondoskodni fog. Ezt követően kérjük, amennyiben ilyen eset előfordul, akkor értesítsék a köznevelési intézmény vezetőjét, vagy gyermekük osztályfőnökét is az eseményekről.
 • Amennyiben koronavírus fertőzés szempontjából kiemelt kockázatú területen jártak, esetleg bizonyítottan koronavírus fertőzéssel diagnosztizált személlyel kerültek kapcsolatba, kérjük, hogy minden esetben a tájékoztatóban foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek, azaz:
  • konzultáljanak telefonon a háziorvosukkal,
  • a tünetek lappangási idejének megfelelő (14 nap) időtartamban lehetőleg otthonukat ne hagyják el,
  • amennyiben ezen időszak alatt tüneteket tapasztalnak, akkor szintén a háziorvosukat hívják telefonon, aki a fentiek szerinti eljárás megtételéről gondoskodni fog.

A Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal is folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, állandó kapcsolatot tart mind az Emberi Erőforrások Minisztériumával, mind az Operatív Törzzsel. Amennyiben bármilyen, a hazai köznevelési intézményeket érintő intézkedés elrendelésre kerül, akkor arról soron kívül értesítjük mind a Tankerületi Központokat, mind a köznevelési intézmények vezetőit, akik a szükséges információkkal ellátják Önöket.

Segítő együttműködését megköszönve,
Dr. Maruzsa Zoltán
köznevelésért felelős államtitkár